Μετατρέψτε το υπνοδωμάτιο σας σε μια φωλιά χαλάρωσης!

Μετατρέψτε το υπνοδωμάτιο σας σε μια φωλιά χαλάρωσης!

Αν θέλετε να δώσετε στο υπνοδωμάτιό σας μια νέα όψη, ήρθε η ώρα να σκεφτείτε μια ανανέωση. Και φυσικά, η HomeMarkt είναι δίπλα σας για να σας προσφέρει ό,τι χρειαστείτε! Από κρεβάτια μέχρι λύσεις αποθήκευσης, και wall-art μέχρι φωτιστικά, υπάρχουν πολλοί τρόποι να μετατρέψετε τον χώρο σας σε ένα άνετο και κομψό καταφύγιο.

Top of all…

Ας ξεκινήσουμε με το κεντρικό στοιχείο κάθε υπνοδωματίου, το κρεβάτι.
Είτε προτιμάτε ένα κομψό κρεβάτι από ξύλο όπως HM8218 ή μέταλλο όπως το HM576.01. Αν πάλι προτιμάτε ένα κρεβάτι εκτός των συνηθισμένων, με βελούδινη επένδυση όπως το HM551.12, θα είναι η ιδανική επιλογή και θα δώσει άλλο τόνο και ύφος σε ολόκληρο το δωμάτιο.

Το στρώμα είναι από εκείνα τα πράγματα μέσα στο σπίτι στα οποία πρέπει να επενδύσετε. Πρόκειται για το αντικείμενο που θα βοηθήσει όσο κανένα άλλο στην ξεκούρασή σας και γι’αυτό πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί την ώρα της αγοράς.
Πάρτε τον χρόνο σας και ανακαλύψτε μέσα από μια μεγάλη γκάμα στρωμάτων , το ιδανικό για εσάς.

Must have…

Συνδυάστε το κρεβάτι με κομοδίνα της ίδιας φιλοσοφίας, όπως τα HM8360.11 και HM593.02 για πρόσθετη λειτουργικότητα και στυλ. Και για τους λάτρεις των εναλλακτικών προτάσεων μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αντί για κομοδίνα, όμορφα βοηθητικά τραπεζάκια όπως τα HM7896, HM9472.01 και HM8956.11.

Πολύ σημαντικό κομμάτι ενός υπνοδωματίου είναι, φυσικά, και η ντουλάπα! Οι λύσεις εδώ είναι πολλές και ιδιαίτερα πρακτικές. Ανάλογα τον χώρο και τις προτιμήσεις ή τις ανάγκες σας υπάρχουν ντουλάπες με πόρτες όπως HM11350.01, ή με συρόμενες πόρτες όπως HM2366.01. Υπάρχουν ντουλάπες με καθρέφτη όπως HM2460.01, ή ντουλάπες με συρτάρια όπως HM339.06. Υπάρχουν μικρές και φυσικά μεγάλες, κι αν οι διαστάσεις του χώρου το επιτρέπουν μπορείτε να μεγαλώσετε ακόμα περισσότερο την χωρητικότητα με εξτρά αποθηκευτικό χώρο από πάνω όπως HM11224.01.

Και αν χρειάζεστε επιπλέον χώρο αποθήκευσης, σκεφτείτε να προσθέσετε μια ευρύχωρη συρταρίερα όπως η HM317.06 και η HM2204.06.

#ώρα για ανανέωση

Κρεβάτια
Στρώματα
Ντουλάπες
Κομοδίνα

μόνο στο www.homemarkt.gr


Extra tip…
Επιλέξτε διακοσμητικά, φωτιστικά και χαλιά που θα αναδείξουν την αισθητική του χώρου χωρίς υπερβολές.

The final touch…

Για να προσθέσετε λίγη προσωπικότητα και αίσθηση, εξετάστε το ενδεχόμενο να ενσωματώσετε κάποιο wall-art όπως το HM7204.05 στο σχεδιασμό του υπνοδωματίου σας. Είτε πρόκειται για έναν τοίχο γεμάτο με τα αγαπημένα σας prints, είτε για ένα statement κομμάτι όπως το HM7194.02, που τραβάει τα βλέμματα, η ωραία διακόσμηση μπορεί να αναδείξει αμέσως την ατμόσφαιρα του χώρου σας.

Μην ξεχνάτε, όμως, και τον φωτισμό! Ένα φωτιστικό δαπέδου όπως το HM7608.02 μπορεί να χαρίσει μια όμορφη ατμόσφαιρα στο υπνοδωμάτιο σας. Για τους λάτρεις των βιβλίων όμως είναι απαραίτητο ένα επιτραπέζιο φωτιστικό όπως το HM7604.02 για να γίνει η νυχτερινή ανάγνωση ακόμα πιο ευχάριστη, ενώ ένα φωτιστικό οροφής όπως το HM7413.01 μπορεί να προσθέσει μια κομψή πινελιά πάνω από το κεφάλι.

Τέλος, κανένα υπνοδωμάτιο δεν είναι πλήρες χωρίς καθρέφτη όπως ο HM2233.02 και ο HM8187.11, όχι μόνο εξυπηρετούν τον πρακτικό τους σκοπό, αλλά βοηθούν επίσης στη δημιουργία μιας ψευδαίσθησης περισσότερου χώρου και αντανακλούν το φως γύρω από το δωμάτιο.

Μην διστάσετε, λοιπόν, να δώσετε στο υπνοδωμάτιό σας την ανανέωση που του αξίζει – με νέα κρεβάτια, κομψές λύσεις αποθήκευσης, εντυπωσιακά έργα τέχνης τοίχου, λειτουργικά φωτιστικά και κομψούς καθρέφτες. Όνειρα γλυκά σας περιμένουν στην ανανεωμένη σας όαση! Και όλα αυτά σε έναν μόνο λατρεμένο προορισμό! Την HomeMarkt!