Το πρώτο σου φοιτητικό σπίτι, αξίζει να είναι ΠΡΩΤΟ!!!

Το πρώτο σου φοιτητικό σπίτι, αξίζει να είναι ΠΡΩΤΟ!!!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος έφτασε η εποχή που νέοι σπουδαστές και φοιτητές ξεκινάτε μια νέα σελίδα στην ζωή σας! Ψάχνετε, λοιπόν, να εμπλουτίσετε το διαμέρισμά σας με νέα έπιπλα; Λοιπόν, Η HomeMarkt είναι το σωστό μέρος. Ας δούμε μερικά βασικά κομμάτια που θα κάνουν τον χώρο σας να είναι top!!!.

Αρχικά, ας μιλήσουμε για το πιο σημαντικό σημείο σε κάθε σαλόνι – τον καναπέ. Είτε διοργανώνετε βραδιές ταινιών είτε απλώς χαλαρώνετε, ένας άνετος καναπές όπως ο HM3239.03 ή ο HM3259.03 είναι απαραίτητος. Συνδυάστε το με ένα τραπεζάκι σαλονιού όπως το HM8927.11 ή το HM9036.12 και μερικά μαξιλάρια για να προσθέσετε την σωστή δόση φοιτητικής ανεμελιάς.

Επόμενο στη λίστα μας είναι το κρεβάτι. Σε τελική ανάλυση, ένας καλός βραδινός ύπνος είναι ζωτικής σημασίας για να σας κρατάει σε εγρήγορση στα πολλά βραδινά σας διαβάσματα. Αναζητήστε ένα πλαίσιο κρεβατιού που ταιριάζει στο στυλ σας όπως το HM312.06 ή HM584.01 το και προσφέρει επιλογές αποθήκευσης από κάτω για επιπλέον εξοικονόμηση χώρου.

Ψάχνεις για πακέτο;
Εδώ θα βρεις τα πιο top
Φοιτητικά Πακέτα!


Τώρα, ας προχωρήσουμε σε λύσεις αποθήκευσης. Μια ντουλάπα είναι απαραίτητη για να διατηρείτε τα ρούχα σας οργανωμένα και εύκολα προσβάσημα. Επιλέξτε μια ντουλάπα με συρτάρια αλλά και ράφια όπως η HM339.06 για να μεγιστοποιήσετε τη λειτουργικότητά της.

Όταν πρόκειται για χώρους τραπεζαρίας, ένα τραπέζι και καρέκλες κουζίνας είναι απαραίτητα. Εάν ο χώρος σας είναι περιορισμένος τότε αναζητήστε λύσεις μικρών διαστάσεων, αλλά ικανές παρόλα αυτά να φιλοξενήσουν τους φίλους σας όταν έρχονται για φαγητό ή για διάβασμα όπως η HM11014 και η HM11908.

Για να προσθέσετε ζεστασιά και άνεση στα δάπεδά σας, σκεφτείτε να αγοράσετε ένα απαλό χαλί ή χαλί που να ταιριάζει με το γενικό σας θέμα διακόσμησης όπως το HM7675.09. Όχι μόνο θα κάνει το δωμάτιό σας πιο άνετο αλλά και θα βοηθήσει στη μείωση των επιπέδων θορύβου.


Το πιο βασικό όμως κομμάτι για το νέο σας ξεκίνημα είναι η καρέκλα γραφείου αλλά και ένα εργονομικό γραφείο! Γιατί, ότι κι αν έχετε στο μυαλό σας, το διάβασμα θα είναι η βασική σας ενασχόληση σε όλη την φοιτητική σας ζωή. Επιλέξτε καρέκλες γραφείου όπως οι HM1000.01 και HM1183.02, ανάλογα με το γούστο σας και ανάλογα με τον χώρο σας. Πιστέψτε μας, με μια σωστή επιλογή καρέκλας, η πλάτη σας θα σας ευχαριστήσει αργότερα!

Ένα γραφείο, επίσης, όπως το HM9315 ή το HM9320 ,εάν ο χώρος σας είναι μικρός θα σας βοηθήσει ανυπολόγιστα. Προσθέστε και μια βιβλιοθήκη σε κοντινή απόσταση για να διατηρείτε οργανωμένα όλα τα σχολικά βιβλία και το υλικό μελέτης όπως η HM2385.02 και η HM2408.01 για να ολοκληρώσετε με τον καλύτερο τρόπο το πιο βασικό μέρος του σπιτιού σας που δεν είναι άλλο από τον χώρο διαβάσματος.

Θυμηθείτε ότι η εξατομίκευση του χώρου σας με αφίσες ή wall-art, φυτά και άλλα διακοσμητικά αντικείμενα είναι βασικός παράγοντας που θα σας προσφέρει ηρεμία και αποφόρτιση από τις δύσκολες ημέρες. Προχωρήστε λοιπόν και αφήστε τη δημιουργικότητά σας να λάμψει! Η HomeMarkt είναι δίπλα σας και σε αυτό!

Μην διστάζετε λοιπόν, και μπείτε στην HomeMarkt! Δημιουργήστε το απόλυτα άνετο προσωπικό σας «καταφύγιο» που θα αντανακλά το μοναδικό σας στυλ!