Ετοιμάζεσαι για διακοπές στο εξοχικό σου; Μήπως ήρθε η ώρα για ανανέωση; 

Ετοιμάζεσαι για διακοπές στο εξοχικό σου; Μήπως ήρθε η ώρα για ανανέωση; 

Το καλοκαίρι είναι η ιδανική περίοδος για να αγοράσεις πράγματα για το σπίτι, να αλλάξεις την διακόσμησή του και γενικά να ανανεώσεις τον χώρο. Και φυσικά, μιας και μιλάμε για καλοκαίρι, το σπίτι που θέλεις περισσότερο να ανανεώσεις είναι το εξοχικό σου.  Πως θα καταφέρεις, ωστόσο, να το αλλάξεις χωρίς πολύ ψάξιμο και κόπο; Η HomeMarkt είναι εδώ για να κάνει αυτή την διαδικασία εύκολη και διασκεδαστική.  

Μπορεί να σου προσφέρει αμέτρητες επιλογές για κάθε περίπτωση. Με υλικά κατασκευής και διαστάσεις  που είναι ιδανικά για κάθε δωμάτιο και χώρο, τόσο εσωτερικό, όσο και εξωτερικό.  

Ο κυριότερος χώρος σε αυτήν την περίπτωση είναι ο κήπος, η βεράντα, το μπαλκόνι. Δηλαδή, το εξωτερικό μέρος του σπιτιού, που περνάς την περισσότερη ώρα το καλοκαίρι. Εδώ το μέγεθος του χώρου παίζει μεγάλο ρόλο. Και οι προτάσεις πολλές.

‘Έχεις περιορισμένο χώρο; Το σετ σαλόνι HM5290.02 είναι για σένα. Έχεις μεγάλο μπαλκόνι ή αυλή; Τότε ένα σετ όπως το HM5894 ή το HM5895.02 θα σου «λύσει» τα χέρια. Έχεις μεγάλο κήπο και θέλεις να κερδίσεις τις εντυπώσεις; Το HM5089.12 σε συνδυασμό με το HM11867, εγγυώνται ότι ο κήπος σας θα γίνει το σημείο αναφοράς! Και για εσάς που δεν θέλετε να ξοδέψετε όλο το budget σας στα έπιπλα, επιλογές όπως το HM11711.31, το HM11821.10 ή το HM11839 είναι αυτό που ψάχνετε. 


Βέβαια, δεν είναι μόνο τα σετ που έχουν θέση σε έναν μεγάλο κήπο ή αυλή. Κρεμαστές φωλιές όπως HM5289.01, αιώρες, κιόσκια όπως το HM5156.11 και ομπρέλες όπως HM6008 μπορούν να αλλάξουν την εικόνα του εξωτερικού χώρου του εξοχικού σου.  

Επίσης, παγκάκια, κούνιες και πουφ, θα απογειώσουν την αίσθηση της ξεγνοιασιάς και της χαλάρωσης, που είναι το ζητούμενο για το εξοχικό σου! 

Το εξοχικό όμως δεν είναι μόνο ο κήπος και η αυλή. Είναι και το εσωτερικό του σπιτιού. Μπορείτε να ξεκινήσετε με πρακτικά έπιπλα εισόδου, όπως το HM2264 αλλά αν θέλετε ένα διαφορετικό χαρακτήρα, η κονσόλα HM9373 μαζί με τον καθρέπτη HM9372 θα σας δώσουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Στα υπνοδωμάτια αρκούν μερικά γήινα υλικά και χρώματα και το σκηνικό θα αλλάξει αμέσως. Ένα φωτιστικό από σχοινί, όπως το HM7430.01, ή ένα φωτιστικό με ίνες από κάνναβη Μανίλας όπως το HM7752, θα ανανεώσουν την εικόνα του εξοχικού σας. Φυσικά, οι καθρέπτες και τα διακοσμητικά τοίχου είναι επίσης κάποιες ακόμα όμορφες ιδέες για την αλλαγή της εικόνας του χώρου σας, αρκεί να ταιριάζουν σε χρώματα και υφές. Για παράδειγμα, ο καθρέπτης ΗΜ7730 θα ταιριάξει απόλυτα με ένα διακοσμητικό κουπί όπως το ΗΜ7709.02, τονίζοντας ακόμα περισσότερο την καλοκαιρινή διάθεση! 

Για εμάς στην HomeMarkt κάθε χώρος και κάθε σπίτι ή εξοχικό, μπορεί να ανανεωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Γιατί αυτή είναι η δουλειά μας!