Κάνε τον κήπο ή την βεράντα σου τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό!

Κάνε τον κήπο ή την βεράντα σου τον απόλυτο καλοκαιρινό προορισμό!

Τι και αν ο χειμώνας πάει και έρχεται αυτές τις μέρες; Εμείς θέλουμε να απολαύσουμε και πάλι το μπαλκόνι μας, την αυλή μας ή τον κήπο μας. Κάποιοι χώροι είναι μεγάλοι ενώ κάποιοι άλλοι απαιτούν έξυπνες λύσεις για να «χωρέσουν» όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα.

Η HomeMarkt, φυσικά, είναι δίπλα σου όπως πάντα για να σου προσφέρει αμέτρητες επιλογές για κάθε περίπτωση. Με υλικά κατασκευής και διαστάσεις που είναι ιδανικά για κάθε χώρο και στυλ.

Θέλεις μια compact λύση για το μικρό μπαλκόνι στο διαμέρισμά σου; Το σετ HM5181.01 είναι μια οικονομική πρόταση αλλά αν θέλεις να δόσεις ένα πιο coastal αποτέλεσμα τότε το σετ HM10478 είναι για σένα. Έχεις μεγάλο μπαλκόνι ή αυλή; Τότε ένα σετ όπως το HM11713.02 ή το HM11817.10 θα σου «λύσει» τα χέρια.

Έχεις μεγάλο κήπο και θέλεις να δημιουργήσεις μια μοντέρνα και ελκυστική τραπεζαρία που θα αφήσει τους πάντες με το στόμα ανοιχτό; Το HM5233.02 σε συνδυασμό με το HM5541.01, εγγυώνται ότι ο κήπος σας θα γίνει το σημείο αναφοράς! Κι αν θέλεις εξωτικά υλικά όπως το ξύλο Ιρόκο, τότε η τραπεζαρία εξωτερικού χώρου ΗΜ5878.01 θα «κουμπώσει» εξαιρετικά με το γούστο σου!

Οι τραπεζαρίες, βέβαια, δεν είναι τα μόνα σετ που έχουν θέση σε έναν μεγάλο κήπο ή αυλή. Ένα σαλόνι μπορεί να αναβαθμίσει πλήρως τον χώρο και να λειτουργήσει μέχρι και συμπληρωματικά με μια τραπεζαρία. Το πολυμορφικό σαλόνι HM5894 θα σου χαρίσει μια μοναδική πρακτικότητα καθώς έχει 5 διαφορετικούς τρόπους στησίματος. Αν πάλι τις ώρες χαλάρωσης στον κήπο σου θες να έχεις μια αίσθηση που σε ταξιδεύει σε τόπους τροπικούς, τότε το σετ ΗΜ9340 από μασίφ ξύλο Teak σε συνδυασμό με την macrame αιώρα HM9346 ή την κρεμαστή φωλιά HM9345 θα πετύχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς!


Ωστόσο, το μεγάλο όνειρο πολλών, είναι μια κρεμαστή φωλιά που θα κουλουριαστείς μέσα αφήνοντας όλες τις έγνοιες για…..αργότερα! Η AUGUST HM5898.01 για 2 άτομα, αλλά και η ΗΜ5904.10, εντυπωσιάζουν με τον απαράμιλλο σχεδιασμό τους, τα υλικά κατασκευής τους αλλά και την ανεπανάληπτη άνεση που προσφέρουν!

Φυσικά, εάν θέλεις να σκιάσεις τον χώρο σου, τότε μπορείς είτε να αγοράσεις μια από τις πολλές μεγάλες ομπρέλες σκίασης που διαθέτουμε μαζί με την τσιμεντένια βάση, είτε να αγοράσεις ένα από τα σετ τραπεζαρίας με την ομπρέλα τους. Κι αν θέλεις κάτι ακόμα μεγαλύτερο, ένα κιόσκι όπως το HM5156.11 θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου.

Όμως, σε έναν κήπο ή μια μεγάλη αυλή μπορείς να τοποθετήσεις κι άλλα στυλάτα και πρακτικά έπιπλα, όπως παγκάκια εξωτερικού χώρου, όπως το HM5668.01, ή μια κούνια όπως η HM5763, ή ακόμα και πουφ όπως το HM5112.01, στα οποία βυθίζεσαι και δεν θέλεις να ξανασηκωθείς!

Η HomeMarkt μπορεί να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο κάθε σου επιθυμία για να κάνεις το σπίτι σου όπως ακριβώς το θέλεις!