Ήρθε η ώρα για ανανέωση στην…Κουζίνα!

Ήρθε η ώρα για ανανέωση στην…Κουζίνα!

Η κουζίνα με την τραπεζαρία, είτε είναι σε έναν χώρο, είτε σε ξεχωριστό, είναι ένα από τα κέντρα του σπιτιού που απαιτεί την μεγαλύτερη προσοχή σας. Εκεί περνάτε τις πιο ευχάριστες ώρες της ημέρας, ειδικά εάν σας είστε λάτρης του φαγητού αλλά και της δημιουργίας. Εκτός της απαραίτητης εργονομίας, φυσικά απαιτεί καλή εμφάνιση και όμορφο design. Κι εδώ έρχεται η HomeMarkt να σας δώσει όραμα και έμπνευση για το καλύτερο! Από που ξεκινάς;

Η προφανής επιλογή όλων είναι φυσικά ένα σετ τραπεζαρίας. Θέλεις ένα μικρό σετάκι με δύο μόνο καρέκλες; Το ΗΜ11737 ή το ΗΜ10308 σε λευκό χρώμα, θα καλύψουν τις ανάγκες μιας μικρής κουζίνας. Εάν πάλι θέλεις να ακολουθήσεις τις σύγχρονες τάσεις στην διακόσμηση της κουζίνας, τότε το σετ HM11182 όπως και το HM11410 θα απογειώσουν πραγματικά την κουζίνα σου!

Σε περίπτωση, τώρα, που σου αρέσει να κάνεις το τραπέζι συνέχεια σε φίλους και συγγενείς ή απλά η οικογένεια έχει…μεγαλώσει, το σετ ΗΜ10030 με το μεγάλο τραπέζι με επιπλέον επέκταση και τις 6 αναπαυτικές καρέκλες θα αποτελέσει τον πόλο έλξης για πολύωρα…συμπόσια!

Ωστόσο, αυτό που θα κάνει την κουζίνα σου να ξεχωρίσει από τα συνηθισμένα είναι ένα τραπέζι ροτόντα! Αναμφισβήτητα η ροτόντα αποτελεί τον πιο πρακτικό τύπο τραπεζιού αλλά και τον πιο όμορφο. Ειδικά, μια οβάλ ροτόντα κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο, όπως η ΗΜ8483 από ξύλο mango και σε μεγάλη διάσταση, θα γίνει το σημείο αναφοράς σε κάθε, ανάλογων διαστάσεων, τραπεζαρία. Συνδύασε αυτή την ροτόντα, μάλιστα, με καρέκλες HM8564.01 και η υπόθεση της συνεστίασης πηγαίνει σε άλλο…επίπεδο!


Και για να ολοκληρώσεις την μαγευτική εικόνα, κρέμασε και το φωτιστικό οροφής HM7401.01 για να δώσεις το απαραίτητο άπλετο φως που θα αναδείξει ακόμα περισσότερο την σύνθεσή σου! Αλλά μπορείς να βάλεις κι ένα φωτιστικό δαπέδου που θα δημιουργήσει όμορφο εφέ σε όποια γωνία κι αν τοποθετηθεί, όπως το HM7394.01.

Η HomeMarkt όμως σου δίνει κι άλλες δυνατότητες, όπως το να βάλεις στον χώρο σου έναν μπουφέ που θα αναδείξει και όλη την υπόλοιπη κουζίνα! Ο ΗΜ8173 θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της, όπως φυσικά και ο HM8176! Ακόμα μια πρόταση που θα απογειώσει εργονομικά την κουζίνα σου (και όχι μόνο…) είναι και μια ραφιέρα, όπως η HM9242.01! Και φυσικά, ένα όμορφο και ταιριαστό χαλί, όπως το HM7677.02 ή το ΗΜ7675.20 θα «ζεστάνουν» τον χώρο και θα αποτελέσουν τον συνδετικό κρίκο όλων των υπολοίπων!

Γιατί εμείς στην HomeMarkt μπορούμε να υποστηρίξουμε κάθε σου επιθυμία!