Δημιουργήστε την Τέλεια Ατμόσφαιρα!

Δημιουργήστε την Τέλεια Ατμόσφαιρα!

Και εγένετο φως…..Όλα ξεκίνησαν έτσι! Από την αρχή του χρόνου οι άνθρωποι χρησιμοποιούσαν μόνο το φως της ημέρας για οτιδήποτε χρειάζονταν, και η νύχτα σήμαινε το τέλος της οποιαδήποτε δραστηριότητας. Στο σήμερα όμως ο φωτισμός είναι ένας αναγκαίος και δεδομένος για τον άνθρωπο, παράγοντας διαβίωσης.

Ο σχεδιασμός και η αρχιτεκτονική συνέβαλαν στην εξέλιξη του φωτιστικού αλλά ακόμα και του λαμπτήρα, ως έργο τέχνης εξυπηρετώντας την εκάστοτε τεχνοτροπία διακόσμησης και αισθητικής του χώρου.

Εμείς στην HomeMarkt πιστεύουμε ότι ο φωτισμός και τα φωτιστικά είναι τα κοσμήματα ή τα «χρυσαφικά» του σπιτιού σας. Όπως ένας άνθρωπος θέλει να εκφραστεί μέσω των κοσμημάτων του, έτσι θεωρούμε ότι κι ένα σπίτι αποκτά την δική του προσωπικότητα μέσω του φωτισμού, ο οποίος φυσικά αντανακλά την ψυχολογία και την προσωπικότητα του ιδιοκτήτη του. Γι’ αυτό και ο φωτισμός είναι το στοιχείο εκείνο που μπορεί πολύ εύκολα να αλλάξει σε ένα σπίτι, ακολουθώντας την γενικότερη αισθητική κατεύθυνση του ιδιοκτήτη του.


Φωτιστικά οροφής HM7538.01, δαπέδου HM7530.02, επιτραπέζια HM7582.01 και απλίκες HM7306, φωτιστικά διαφόρων ειδών, στυλ και τύπων θα κάνουν την διαφορά στον χώρο σας και εμείς στην HomeMarkt τα έχουμε όλα! Η χαλάρωση, το παιχνίδι, το διάβασμα αλλά και μια κουβέντα με τους δικούς σας ανθρώπους απαιτούν διαφορετικά φωτιστικά για την κάθε περίσταση. Μπείτε στο site μας και δείτε όλα αυτά που θα κάνουν την ημέρα σας καλύτερη.

Μερικά στυλιστικά tips:

Όποιο είναι το στυλ που θέλετε να υιοθετήσετε είτε είναι boho HM7365.01, είτε μοντέρνο HM7270, είτε rustic HM7504, ή οποιοδήποτε άλλο είναι αυτό που θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα και άνετα στον χώρο σας, μπορείτε να το αποκτήσετε εύκολα και οικονομικά. Εσείς απλά επιλέξτε ένα διακοσμητικό μοτίβο ή μια διακοσμητική τάση και εμείς μπορούμε να σας παρέχουμε τον ανάλογο φωτισμό. Η ποικιλία των υλικών κατασκευής, από μεταλλικά κομμάτια, μέχρι γυάλινα και πολυαιθυλενίου, μπορούν να προσδώσουν στον χώρο σας την συγκεκριμένη κατεύθυνση που ονειρεύεστε!

Μινιμαλιστικά φωτιστικά όπως το HM7411.01 ή Industrial όπως το HM7391.01 θα δέσουν αρμονικά με τον χώρο σας. Ίνες γιούτας όπως στο ΗΜ7359.02 ή απλό σχοινί όπως στο ΗΜ7631.01 και τεχνοτροπίες wicker/rattan/bamboo όπως στο HM7629.01 και HM7367.01 θα δώσουν έναν αέρα ανεμελιάς στο χώρο.

Αλλά δεν είναι μόνο το μοτίβο που παίζει ρόλο. Άλλα φωτιστικά χρησιμοποιούνται για το σαλόνι και το καθιστικό σας και άλλα για την είσοδο του σπιτιού ή του δωματίου σας. Θέλετε μια ζεστή γωνιά διαβάσματος με ένα όμορφο φωτιστικό δαπέδου σαν το ΗΜ7608.01; Ή προτιμάτε ένα φωτιστικό για το κομοδίνο σας ΗΜ7416.02 που θα σας συντροφεύει στο χαλαρωτικό διάβασμα του αγαπημένου σας βιβλίου;
Η HomeMarkt θέλει να σας εμπνέει για να βελτιώνετε καθημερινά την ζωή σας!

Φως και φωτιστικό είναι άρρηκτα δεμένα ως έννοιες! Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις αμέτρητες δυνατότητες που σας δίνει η γκάμα της HomeMarkt!