Μοναδικές προτάσεις για να μετατρέψετε το μπαλκόνι σας!

Μοναδικές προτάσεις για να μετατρέψετε το μπαλκόνι σας!

Το μπαλκόνι στο σπίτι σας είναι ίσως το πιο χαλαρωτικό μέρος για να βρίσκεστε. Δυστυχώς, για τους περισσότερους από εμάς που ζούμε σε πόλεις ή για ένα φοιτητικό σπίτι, οι δυνατότητες για διακόσμηση του μπαλκονιού δεν είναι πολλές. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν πανέμορφο και λειτουργικό χώρο για να περνάμε ευχάριστες στιγμές μαζί με αγαπημένα μας πρόσωπα.

Γι αυτό και η ομάδα της HomeMarkt με πολύ δουλειά, γνώση του αντικειμένου, αλλά και πολύ μεράκι, σας προσφέρει πάμπολλες επιλογές για να δημιουργήσετε τον δικό σας ξεχωριστό χώρο που θα απολαμβάνετε με ευχαρίστηση και ηρεμία. Ένα μπαλκόνι, λοιπόν, έστω και μικρό μπορείτε να το διακοσμήσετε και να το επιπλώσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να τραβήξει τα βλέμματα αλλά κυρίως να ικανοποιήσει εσάς χωρίς περιορισμούς.

Η επίπλωση ενός μπαλκονιού δεν μπορεί να μην ξεκινάει από μια ωραία σύνθεση τραπεζιού με καρέκλες. Εδώ, βέβαια, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και το στυλ που θέλετε να υιοθετήσετε για το μπαλκόνι σας. Μοντέρνο ή κλασικό; Boho ή rustic; Μέταλλο, αλουμίνο ή wicker;

Μερικά στυλιστικά tips:

Οι επιλογές είναι πολλές και φυσικά είναι στο χέρι σας να ταιριάξετε το στυλ του μπαλκονιού με το στυλ του εσωτερικού χώρου του σπιτιού σας ή να ακολουθήσετε τελείως ξεχωριστό δρόμο. Θέλετε ευκολία στο καθάρισμα και αντοχή υλικού που θα σας καταπλήξει; Επιλέξτε την σύνθεση HM11520.01 και είναι σίγουρο ότι θα την προτείνετε και στους φίλους σας! Εάν θέλετε ακόμα και το τραπέζι να είναι από πολυπροπυλένιο, τότε η σύνθεση HM10574.13 είναι αυτό που ζητάτε.

Εάν πάλι, το γούστο σας είναι εντελώς διαφορετικό, μπορείτε να επιλέξετε τραπεζάκια HM5716 και πουφ HM5111.18 για πραγματικά ατελείωτες ώρες ξενοιασιάς και ξεκούρασης. Τι θα λέγατε και για κάτι πιο «coastal»; Η πολυθρόνα HM5127.01 σε συνδυασμό με το τραπέζι HM5562.01 θα σας χαρίσουν ένα πραγματικά ιδιαίτερο στυλ που θα το ζηλέψουν πολλοί…

Ιδιαίτερες προτάσεις:

Το νόημα και η ουσία είναι να μην διστάσετε να πειραματιστείτε με ιδέες και στυλ που μπορεί στην αρχή να σας φαίνονται περίεργες ή υπερβολικά ιδιαίτερες για εσάς, αλλά η εμπειρία μαζί τους θα σας κάνει να αγαπήσετε αυτές τις ιδέες. Όμορφες «πλεκτές» πολυθρόνες όπως η HM5458 ή σε ακόμα πιο μοντέρνα γραμμή όπως η HM5541.04 ή η HM5764 θα αποτελούσαν ιδέες που δεν θα άφηναν κανέναν ασυγκίνητο και θα προκαλούσαν ατέρμονες συζητήσεις.

Καναπεδάκια, σκαμπό μικρά αλλά και μεγαλύτερα, τραπέζια ή τραπεζάκια στρογγυλά ή τετράγωνα, αποτελούν συστατικά ανεξάντλητων ιδεών για το μπαλκόνι σας. Μάλιστα, το γεγονός ότι η τάση που κυριαρχεί τα τελευταία χρόνια στο στυλ διακόσμησης είναι το boho, αυτόματα σας λύνει τα χέρια. Το boho style συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο ασυμβίβαστα στυλ διακόσμησης και δεν θέτει διακοσμητικούς περιορισμούς.

Δεν χρειάζεται, δηλαδή, να ακολουθήσετε συγκεκριμένους κανόνες ή να κάνετε προσεκτικούς και περιορισμένους συνδυασμούς. Διάφορες πλέξεις, έθνικ στοιχεία , διάφορες υφές υφασμάτων και επιφανειών, χρώματα και μοτίβα μπλέκονται κι αλληλοεπιδρούν με τον περιβάλλοντα χώρο χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Εάν μάλιστα όλο αυτό το δέσετε και με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον που είναι και η κυρίαρχη τάση των πάντων στις μέρες μας, και δικαίως θα λέγαμε, τότε θα έχετε αυτό που πάντα ονειρευόσασταν. Άλλωστε, τα περισσότερα υλικά του καταλόγου μας, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και θα σας απαλλάξουν από ενοχικές σκέψεις τέτοιου είδους!

Βέβαια, δεν σημαίνει ότι θα μείνουμε μόνο στα έπιπλα. Ο φωτισμός είναι ένα πολύ μεγάλο κομμάτι στο αποτέλεσμα που θέλετε να πετύχετε. Επιλέξτε φωτιστικά με bamboo και ξύλινες υφές όπως το HM7373 για ένα πιο ζεστό αποτέλεσμα.

Και καθώς μιλάμε για μπαλκόνι μια θα πρέπει να είναι η σκέψη που κυριαρχεί. Το πράσινο και τα λουλούδια! Βάλτε λουλούδια. Πολλά λουλούδια! Σε κάθε εκατοστό που μπορείτε να εκμεταλλευτείτε. Άλλωστε, αρκετά γκρίζα έχει γίνει η ζωή μας τα τελευταία χρόνια. Μη διστάσετε να βάλετε χρώμα και να την ζωντανέψετε!